top of page

Van Oost

Location:

Client:

Year:

Surface:

Schaarbeek

Private

2021

65 m2

Proposal for an interior renovation A staircase was needed to create a different layout in the first floor of their house.

The concept we followed is that the new staircase had to become a recognisable element through the basement, the groundfloor and the first floor. Around this element, the new uses that L&F where looking for can be generated with quality: a new bedroom and a corridor with natural light, storage spaces and a small playing area.

All this was achieved keeping the groundfloor as it is, using an existing storage space to place the new staircase.

In this post it is possible to see the before and after: the position of the old staircase, the new staircase proposed by us and and thew new layout for the first floor.

bottom of page